PAPROJEKTĮ BENDRAI FINANSUOJA ISLANDIJA, LICHTENŠTEINAS IR NORVEGIJA PAGAL EEE IR NORVEGIJOS FINANSINIUS MECHANIZMUS
PAPROJEKTĮ BENDRAI FINANSUOJA LIETUVA
PirAntTreKetPenŠešSek
 1
2345678
9101112131415
23242526272829
3031
  1. Nariui raštu pareikalavus, asociacija ne vėliau kaip per 7 (septynias) dienas nuo reikalavimo gavimo dienos privalo sudaryti nariui galimybę susipažinti ir (ar) pateikti kopijas šių dokumentų: asociacijos įstatų, metinės finansinės atskaitomybės ataskaitų, visuotinių narių susirinkimų protokolų ar kitų dokumentų, kuriais įforminti visuotinio narių susirinkimo sprendimai, narių sąrašų, kitų asociacijos dokumentų, kurie turi būti vieši pagal įstatymus.
  2. Už asociacijos dokumentų ir kitos informacijos pateikimą nariams ir kitiems asmenims atsako asociacijos pirmininkas.

vartotojai eu
sodospalvos.lt/
www.ManoBendrija.LT
www.dumtra.lt
aukstalipiupaslaugos.lt
credo

Orai, orų prognozė Vilniuje - Orai24.lt
Orai, orų prognozė Kaune - Orai24.lt
Orai, orų prognozė Klaipėdoje - Orai24.lt

Lietuvos sodininkų bendrijų asociacijos buveinės adresas: A. Merkio g. 1, Lapės, LT- 54078 Kauno r. sav.

Teisinė forma – asociacija, juridinio asmens kodas 160453369

Duomenys apie Lietuvos sodininkų bendrijų asociaciją kaupiami ir saugomi Juridinių asmenų registre.